.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
 ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
ساعت : ۱۳:۴۸:۱۱

امتیاز :  ۴.۰۰ |  مجموع :  ۱

مقرر گردیده است نفرات برتر بيست و هفتمين دوره مسابقه علمي دانشجويان دوره هاي كارداني دانشكده ها و آموزشكده هاي فني و حرفه اي همانند سال گذشته پس از هماهنگي با سازمان سنجش آموزش كشور، از طريق آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1393 ولي با ضرايب متفاوت كه توسط اين دانشگاه تعيين خواهد شد، برگزيده  شوند.
لذا با توجه به تمديد مهلت ثبت نام آزمون مذكور (اطلاعيه پيوست) شايسته است مراكز آموزشي با رعايت مفاد دستورالعمل اجرايي مسابقه علمي سال گذشته ( به شماره 3038/320/25 مورخ 1392/05/07) تا پايان مهلت تمديد شده (پنجشنبه مورخ 93/03/22 )، نسبت به ثبت نام دانشجويان حائز شرايط، پيگيري هاي لازم را به عمل آورند.
بديهي است پس از هماهنگي اين معاونت با سازمان سنجش آموزش كشور، دستورالعمل اجرايي مسابقه علمي سال جاري جهت اقدام بعدي ارسال خواهد گرديد.

سیدرضا میری
                        سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه فنی و حرفه ای

به فایل الحاقی این اطلاعیه مراجعه نمایید.

نمایش تعداد بازدیدها : 5764

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ