.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
ساعت : ۹:۵۰:۵

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کاردانی- روزانه

1- اصل گواهی موقت کاردانی

2- تسویه وام – مقدار آن در پاراگراف سوم گواهی موقت نوشته شده است.(بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)

3- لغو تعهد آموزش رایگان (مقدارآن درپاراگراف دوم گواهی موقت نوشته شده) به یکی از سه روش زیر:

چنانچه دانش آموخته  مستخدم رسمی ،پیمانی و قراردادی دولت باشد ارائه آخرین حکم کارگزینی به جای لیست بیمه کفایت می نماید(گواهی کارداشته باشد.)

*گواهی عدم کاریابی – از تاریخ صدور این گواهی بیشتر از یکماه نگذشته باشد .

*پرداخت هزینه کل مدت دوره به وزارت علوم (توسط فارغ التحصیلان فرم تکمیل میشود و دانشجو پس ازآن به حسابداری مراجعه می نماید)

4- اصل دیپلم و تاییدیه دیپلم ( هیچگونه مغایرتی نداشته باشد)

*برای ریزنمرات درخواست داده شود حداقل بعد از دوهفته آماده خواهد شد.

*طبق قانون وزارت علوم این مدارک فقط و فقط به شخص دانش آموخته و یا وکیل محضری ایشان تحویل داده خواهد شد و از تحویل آن به افراد دیگر خودداری خواهد شد.

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کاردانی- شبانه

1- اصل گواهی موقت کاردانی

2- تسویه وام مقدار آن در پاراگراف سوم گواهی موقت نوشته شده است.(بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)

3- اصل دیپلم و تاییدیه دیپلم ( هیچگونه مغایرتی نداشته باشد)

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی ناپیوسته – روزانه

1- اصل گواهی موقت کارشناسی

2- اصل مدرک کاردانی و فرم لغو تعهد کاردانی (درصورت روزانه بودن دوره کاردانی)

3- تسویه وام مقدار آن در پاراگراف سوم گواهی موقت نوشته شده است.(بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)

4- لغو تعهد آموزش رایگان (مقدارآن درپاراگراف دوم گواهی موقت نوشته شده) به یکی از سه روش زیر:

چنانچه دانش آموخته  مستخدم رسمی ،پیمانی و قراردادی دولت باشد ارائه آخرین حکم کارگزینی به جای لیست بیمه کفایت می نماید(گواهی کار داشته باشد)

*گواهی عدم کاریابی – از تاریخ صدور این گواهی بیشتر از یکماه نگذشته باشد

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی ناپیوسته – شبانه

2- اصل مدرک کاردانی

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی پیوسته – روزانه

1- اصل گواهی موقت کارشناسی

** اصل گواهی کار کامل باذکر تاریخ شرو ع به کار و بطور تمام وقت (از بعدازتاریخ فارغ التحصیلی) به انضمام لیست بیمه تایید شده - درصورتیکه محل کار شرکت خصوصی می باشد کپی ثبت شرکت درروزنامه های کثیرالانتشار نیزضمیمه شود . نامه تاریخ و شماره و مهروامضا داشته باشد

چنانچه دانش آموخته  مستخدم رسمی ،پیمانی و قراردادی دولت باشد ارائه آخرین حکم کارگزینی به جای لیست بیمه کفایت می نماید(گواهی کارداشته باشد)

*گواهی عدم کاریابی – از تاریخ صدور این گواهی بیشتر از یکماه نگذشته باشد

4- اصل دیپلم و اصل پیش دانشگاهی و تاییدیه پیش دانشگاهی ( بین تاییدیه و اصل پیش هیچگونه مغایرتی نباشد)

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی پیوسته – شبانه

1- اصل گواهی موقت کارشناسی

2- تسویه وام مقدار آن در پاراگراف سوم گواهی موقت نوشته شده است (بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)

3- اصل دیپلم و اصل پیش دانشگاهی و تاییدیه پیش دانشگاهی ( بین تاییدیه و اصل پیش هیچگونه مغایرتی نباشد)

توجه:

* برای ریزنمرات درخواست داده شود حداقل بعد از دوهفته آماده خواهد شد.

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی پیوسته –

دانشجویان متعهد خدمت و یاستاره دار

4- نامه از کارگزینی محل خدمت مبنی بر اتمام تعهد خدمت و فرم 502 کامل

مدارک لازم جهت صدور دانشنامه و ریزنمرات – دوره کارشناسی ناپیوسته –

دانشجویان متعهد خدمت و یاستاره دار

2- اصل مدرک کاردانی

3- تسویه وام مقدار آن در پاراگراف سوم گواهی موقت نوشته شده است (بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)

4- نامه از کارگزینی محل خدمت مبنی بر اتمام تعهد خدمت و فرم 502 کامل

*برای ریزنمرات درخواست داده شود حداقل بعد از دوهفته آماده خواهد شد.

مدارک لازم جهت ارسال تاییدیه و ریزنمرات کاردانی و یاکارشناسی برای مقطع بالاتر – دوره روزانه

1- اصل نامه درخواست از دانشگاه محل تحصیل فعلی

2- اصل و تصویر سند تعهد محضری برای ریزنمرات (اسکن فرم مورد نظر ضمیمه میباشد)

3- درصورتیکه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی مشغول به کاربوده اید میتوانید بجای بند 2 گواهی کار کامل ارائه دهید اصل گواهی کار کامل باذکر تاریخ شرو ع به کار و بطور تمام وقت (از بعدازتاریخ فارغ التحصیلی) به انضمام لیست بیمه تایید شده - درصورتیکه محل کار شرکت خصوصی می باشد کپی ثبت شرکت درروزنامه های کثیرالانتشار نیزضمیمه شود . نامه تاریخ و شماره و مهروامضا داشته باشد

4- درصورتیکه سررسید آخرین قسط گذشته باشد تسویه وام (بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)و در غیر اینصورت کپی ده قسط آخر پرداختی را ارسال نماید.

توجه : طبق قانون وزارت علوم تاییدیه و ریزنمرات بطور محرمانه برای محل تحصیل پست خواهد شد و از دادن تاییدیه و ریزنمرات بصورت دستی خودداری خواهد شد.

مدارک لازم جهت ارسال تاییدیه و ریزنمرات کاردانی و یاکارشناسی برای مقطع بالاتر – دوره شبانه

1- اصل نامه درخواست از دانشگاه محل تحصیل فعلی

2- درصورتیکه سررسید آخرین قسط گذشته باشد تسویه وام (بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)و در غیر اینصورت کپی ده قسط آخر پرداختی را ارسال نماید.

مدارک لازم جهت ارسال تاییدیه و ریزنمرات کاردانی و یاکارشناسی برای مقطع بالاتر –

دانشجویان تعهد خدمت دبیری و یا ستاره دار

1- اصل نامه درخواست از دانشگاه محل تحصیل فعلی

2- مجوز اداره آموزش و پرورش( دانش آموخته باید به اداره کارگزینی محل خدمت آن را درخواست نماید )

3- درصورتیکه سررسید آخرین قسط گذشته باشد تسویه وام (بامراجعه به اموردانشجویی و ارائه فیشهای پرداختی تسویه وام صادر خواهدشد)و در غیر اینصورت کپی ده قسط آخر پرداختی را ارسال نماید.

نمایش تعداد بازدیدها : 3256

بازگشت           چاپ چاپ